• info@nx2.nl
  • 085 7852045

Over ons

Creëert inzicht door kennis en ervaring

Inzicht bieden in mogelijkheden om meer waarde uit uw IT te halen is ons adagium. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen om inzicht te krijgen op het gebied van informatie voorziening.  We hebben een zeer brede expertise op de terreinen van IT, bedrijfsstrategie & management. Dat maakt ons tot een uniek en gevraagd adviesbureau.

Missie: waar staan we voor?

Organisaties beter laten functioneren door ondersteuning van IT in hun professionele en maatschappelijke omgeving. Dit doen wij door inzicht te bieden in mogelijkheden en te ondersteunen waar nodig. Het resultaat is een IT omgeving die beter aansluit aan de behoefte van een organisatie zodat deze renderend, relevant en effectief is.

Visie: waar gaan we voor?

Next-2 wil een gezichtsbepalende speler zijn door actief en herkenbaar in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen en voorop lopen bij innovaties op het IT domein.

Strategische doelstellingen

De missie en visie komen tot uiting in de strategische doelstellingen en positionering van Next-2:
– Next-2 wil bij de top-25 van nationale adviesbureaus horen op het gebied IT transitie;
– We focussen op het geven van inzicht en het ontwikkelen van organisaties en talenten van mensen;
– We verbinden ons met de maatschappelijke thema´s als trendsettend en naar buitengericht bedrijf

Onze Spelers

Onze spelers komen uit ons partnernetwerk waarbij we bij elke vraagstuk kijken wie daarvoor het meest is geschikt. Daardoor krijgt u de expertise die bij uw behoefte aansluit.


Leave a Reply

Meer toegevoegde waarde voor onze klanten